Planning van reparaties

Regelmatig krijg ik de vraag hoe lang men het instrument kwijt is tijdens een reparatie en gaat men ervan uit dat dat misschien wel een week is.
Omdat we in overleg de planning maken kun je er op rekenen dat je je instrument niet langer dan een paar dagen kwijt hoeft te zijn en is het dus ook niet nodig om te wachten tot de vakantie.
In de planning wordt ook ruimte gehouden voor spoedreparaties.
Bel om een afspraak te maken zodat je instrument en
jijzelf in topconditie kunnen blijven!

2018 is goed begonnen met reparaties en circusmuziek!

Afgelopen twee weken werden er veel kilometers gereden tussen Ophemert, Tiel en Etten-Leur! Gelukkig kon ik, ondanks dat ik geen volle dagen aanwezig was in het Reparatieatelier, toch nog een aantal instrumenten repareren en onderhouden en heeft niemand een repetitie hoeven missen.
Voor iedereen veel speelplezier en mooie muziek gewenst in 2018!

Openingstijden in de Kerstvakantie: op afspraak

Van 22 december tot en met 7 januari spelen we voor het 9-de jaar met Circusorkest Nederland in het circus. Dit jaar spelen we voor het eerst in Kerstcircus Etten-Leur nadat we 8 jaar te zien en te horen waren bij Wintercircus Arlette Hanson. De bezetting bestaat uit Vincent van Lent: saxen, Jurgen van Nijnatten: trompet, Dennis Smits: drums, Peter Wenk: toetsen, Bart Swerts: basgitaar en ik op euphonium en trombone. Elk jaar weer een feest om mee te maken!
In die weken zal ik 's middags niet beschikbaar zijn maar zal op afwijkende tijden in Tiel aanwezig zijn. Bel of mail om een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen.

http://www.kerstcircus-ettenleur.nl